Azụmahịa China (Poland) na-ewulite ikpo okwu maka ịkwalite mmekorita akụ na ụba na azụmahịa

Ihe ngosi ahia ahia nke China (Poland) nke 8 nke ubochi ato meghere na 29th na Nadarren, nke di nso na isi obodo Warsaw nke Poland, iji wuo ikpo okwu maka ịkwalite mmekorita akụ na ụba China-EU na ahia ahia.
N'emume mmeghe e mere n'otu ụbọchị ahụ, onye isi oche otu ndị omeiwu Poland na ndị omeiwu Poland bụ Gerzegorz Czelay kwuru n'okwu ya na ebe ọ bụ na ndị isi Poland na China agbanweela nleta, mmekọrịta dị n'etiti Poland na China adịlarị. kwalitere ka ọ bụrụ mmekorita atụmatụ zuru oke.Kemgbe ahụ, mgbanwe akụ na ụba n'etiti Poland na China na-aga n'ihu na-ewusi ike, ọnụ ọgụgụ nke ndị njem nleta China na-eleta Poland ugboro ugboro na-adaba elu ọhụrụ, na mmekọrịta bara uru na nke dị irè n'etiti Poland na China nọgidere na-amụba.gbasie ike.
Xu Ming, onye so na kọmitii kwụ ọtọ nke kọmitii pati Hangzhou Municipal Party na odeakwụkwọ ukwu, kwuru na emume mmeghe ahụ na kemgbe mmalite ya, China (Poland) Trade Fair abụrụla ihe ngosi China kachasị ama na Central na Eastern Europe n'ihe gbasara nke ọma. ọkachamara na ọnụ ọgụgụ.Na-akwalite mmekọrịta chiri anya nke akụ na ụba na azụmahịa n'etiti China, Poland na mba Europe ndị ọzọ, wee bụrụ ihe atụ nke uru otu na mmepe nkịtị n'akụkụ "Belt na Road".
Dị ka onye nhazi ahụ si kwuo, ụlọ ọrụ 550 sitere na Zhejiang, Jiangsu, Hong Kong, Guangdong na ebe ndị ọzọ na China sonyere na ngosi ahia ahụ, na ngụkọta nke ụlọ ntu 1,060 na ebe ngosi nke square mita 21,000.Ndị ahịa buru ibu si Poland bịara ileta na kparịta ụka.Ndị nnọchiteanya na ndị na-azụ ahịa si Germany, Russia, Ukraine, Czech Republic, Lithuania na obodo ndị ọzọ.
Na mgbakwunye, Hong Kong Productivity Council na Hong Kong Electrical Appliances Industry Association haziri otu iji sonye na ngosi ahụ.Nke a bụ nke mbụ ụlọ ọrụ Hong Kong haziri otu maka isonye na ihe ngosi nke onwe haziri na mba ofesi na China.Ihe ngosi a guzobekwara ụlọ ntu ụlọ ọrụ Europe na nke mbụ, na-egosipụta ngwaahịa dị ka nri Europe, ngwaahịa ugbo na ngwaahịa mmiri ara ehi.

ozi-22
ozi (3)
ozi (4)
ozi (5)
ozi (6)

Oge nzipu: Eprel-18-2022