Ọ bụ nnukwu mpi maka ndị Worldup na-aga ihe ngosi Brics

Ụmụ nwanyị na ndị nwoke, ezigbo enyi
Ụtụtụ ọma na ehihie ọma nye ndị ọzọ.
Ọ na-enye m nnukwu obi ụtọ ịnye ozi nkwado a na mbụ BRICS Health Industry Expo.Daalụ nke ukwuu maka ọkpụkpọ oku nke kọmitii BRICS maka nlekọta ahụike mba ụwa.

Kọmitii BRICS maka nlekọta ahụike mba ụwa ewetala echiche ọhụrụ na ụzọ ọhụrụ iji wusie mgbanwe mba ụwa na imekọ ihe ọnụ na ngalaba nlekọta ahụike n'etiti mba BRICS.Dịka ọmụmaatụ, nkwalite nkwado mba ụwa nke ọgwụ ọdịnala na ịzụ ahịa ngwaahịa ndị dị otú ahụ.

1 (1)
1 (3)
1 (7)
1 (8)

Ijide Expo a arụwo ọrụ bara uru n'ịkwalite mmepe na ọganihu nke nlekọta ahụike na mba BRICS.Expo a ga-enyere aka ịghọta ikesa akụrụngwa nke ụdị mgbochi ọrịa ọ bụla, usoro njikwa na ihe enyemaka mberede, ma nyere ọtụtụ ụlọ ọrụ aka inweta mgbanwe azụmaahịa na ịkwalite ike ụlọ ọrụ.

Anyị maara na South Africa ga-ewere onyeisi oche BRICS si China n'afọ na-abịa.A na-anabatakwa anyị ihe ngosi ahia ahia ụlọ ọrụ ahụike BRICS nke a ga-eme na South Africa n'afọ na-abịa.Ihe ngosi ahụ ga-eme ka mmekọrịta na mmekọrịta dị n'etiti South Africa na China sikwuo ike site na mmụba mgbanwe na imekọ ihe ọnụ n'etiti mba BRICS+.

N'ikpeazụ, a na m arịọ Expo a nnukwu ihe ịga nke ọma ma na-atụ anya izute gị na South Africa n'afọ ọzọ iji gaa n'ihu na isiakwụkwọ a magburu onwe ya nke "BRICS Health Industry Trade Expo".

Daalụ.

Dr. Kenneth Leonard Jacobs

1 (9)
1 (10)

Oge nzipu: Dec-05-2022